SPARERIBS DELIVERY LEIDSCHE RIJN

SPARERIBS DELIVERY LEIDSCHE RIJN Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Delivery Leidsche Rijn. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 22:27 Een dubbele Frikandel speciaal onderop leggen is een absolute no go
24 jun 2022 om 23:51 Prima!
24 jun 2022 om 19:43 Was weer super
21 jun 2022 om 20:55 Thank you so much for the food.. The delivery was very fast. Well done but unfortunately the food I personally didn't like the taste at all.
20 jun 2022 om 19:55 Top! Heerlijke spareribs, heerlijke patat!
17 jun 2022 om 19:36 Heerlijk!!
12 jun 2022 om 18:05 Had eten al eerder op de dag besteld en de bezorger stond precies op tijd op de stoep. Ik had een Hamburger deluxe, heerlijke burger op een italiaanse bol met lekkere gegrilde groente kaas sla en bacon. Ga dit zeker nog een keer bestellen
11 jun 2022 om 19:10 Wat jammer zeg! We eten vaak heerlijk van jullie maar vandaag kregen we hele vieze patat. Totaal niet gaar, echt heel smerig. Echt zonde van het geld en m’n eetlust
9 jun 2022 om 14:22 Heerlijk gegeten, lekkere knapperige patat ,en de sate was echt super aardige portie trouwens ! ik ga hier zeker vaker wat bestellen van ons een dikke 10 !
6 jun 2022 om 21:52 Weinig smaak aan de spareribs. Voor ons geen 2e keer bestellen
6 jun 2022 om 21:36 De patat was lauw er stond niet op welke de hot of de sweet was en ze waren 40 minuten te laat. Terwijl ik al om 16.00 uur had besteld
6 jun 2022 om 18:48 Ik genieten echt van die pistolet broodje :)